Што може да направи екдистеронот кога станува збор за фитнес?

Што може да направи екдистеронот кога станува збор за фитнес?Едистерондоаѓа од Cyanotis arachnoidea CBClarke. Истражувањата покажаа дека Cyanotis arachnoidea CBClarke е едно од лековитите растенија со најмногу екдистерон во природата. Екдистеронот, кој се користи како суровина за спортски додатоци, може да ја зголеми синтезата на протеини и да ја прилагоди позитивната рамнотежа на азот; да ја зголеми мускулната маса истовремено намалувајќи ги телесните масти;зголемете ја издржливоста, издржливоста и енергијата.

екдистерон (4)

Главната улога на екдистеронот во фитнесот е да ја зголеми синтезата на протеините, да го намали разградувањето на кортизолот за мускулите, да ја подобри функцијата на црниот дроб, да ја зголеми издржливоста и да ги намали мастите. гонадалната оска. Затоа, екдистеронот може да се користи и како еден од начините за заштита на мускулите за време на фазата на ДСП.

Истражувањата покажаа декаекдистероншто се користи како суровина за спортски здравствени производи нема несакани ефекти, нема хормонални интеракции и екстремно ниски нивоа на токсичност. Понатаму, нема извештаи за било каков ефект на екдистерон врз хормоналните системи кај цицачите во ендокрините тестови кои вклучуваат тестови за тестостерон, кортизол инсулин, кортикотропин, хормон за раст и лутеинизирачки хормон.

Спецификации на суровини за акциони спортски здравствени производи на екдистерон

Екдистерон HPLC≥60% (најчесто 90,95) се користи за грижа за здравјето на луѓето, за правење таблети, капсули итн. Ефектот е да се зголеми мускулниот протеин, здравствената заштита на спортистите итн.

Проширено читање:Yunnan hande Biotechnology Co., Ltd. има долгогодишно искуство во екстракција на растенија. Може да се прилагоди според потребите на клиентите. Има краток циклус и брз циклус на испорака. Обезбеди сеопфатни услуги на производи за многу клиенти да ги исполнат нивните различни потреби и да се обезбеди квалитетот на испораката на производите.Hande обезбедува висок квалитетЕкдистерон суровина.Добре дојдовте да не контактирате на 18187887160 (ВатсАп број).


Време на објавување: август-05-2022 година